Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2023, 14:59
Čas čítania 0:27
Radka Klučárová

Žena obvinila Cristiana Ronalda zo znásilnenia v hotelovom apartmáne. Po rokoch sa konečne dozvedel verdikt súdu

ŠPORT CRISTIANO RONALDO SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Američanka Kathryn Mayorgaová športovca v roku 2018 obvinila z toho, že ju znásilnil vo svojom hotelovom apartmáne v Las Vegas. Od športovca žiadala miliónové odškodné.

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo už pozná verdikt súdu v prípade obvinenia zo znásilnenia v roku 2009. Americký odvolací súd zamietol odvolanie o miliónové odškodné a priklonil sa tak na stranu Ronalda, informuje South China Morning Post.

Američanka Kathryn Mayorgaová športovca v roku 2018 obvinila z toho, že ju znásilnil vo svojom hotelovom apartmáne v Las Vegas. Od Ronaldových právnikov vtedy dostala 375-tisíc dolárov za mlčanlivosť. Krátko potom súd rozhodol, že futbalista nebude stíhaný.

Mayorgaová sa po čase opäť obrátila na súd. Za údajné porušenie mlčanlivosti žiadala 25 miliónov dolárov. Neuspela a vysúdiť peniaze sa jej nepodarilo ani teraz. Minulý rok Ronaldovi právni zástupcovia Mayorgaovú zažalovali za porušenie dohody o mlčanlivosti a požadovali od nej odškodné 626-tisíc dolárov.

Cristiano Ronaldo
Zdroj: Youtube/TalkTV
Domov
Zdieľať
Diskusia