Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2023 o 8:03
Čas čítania 0:47
Adam Novosad

VIDEO: Na kraji Bratislavy niekomu priviezli vzácne Ferrari za 2 milióny eur

SLOVENSKO SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Ferrari vyložili z kamióna v centre bratislavskej mestskej časti Vajnory.

Superšportový automobil Ferrari Daytona SP3 vznikol iba v 599 exemplároch, pričom cena základnej verzie v čase uvedenia do predaja začínala na viac ako 2 miliónoch eur. O to pozoruhodnejšie vyznieva fakt, že pred pár dňami vo večerných hodinách toto vzácne Ferrari vyložili z kamióna v bratislavskej mestskej časti Vajnory, upozornil portál Pluska.

Vzácne vozidlo na Slovensko prepravila spoločnosť M&I Autotransport, ktorá sa videom z doručenia pochválila na Tiktoku aj Instagrame. Video zachytáva príchod kamiónu s autom do centra Vajnôr, kde prebehlo odovzdanie vozidla pred miestnou cukrárňou. Ferrari opatrne vyložili z kamióna na cestu a šofér si v ňom následne užil prvú jazdu po Vajnoroch.

Ferrari vyložili neďaleko domu syna známeho milionára

Ako upozornila Pluska, vyloženie dvojmiliónového Ferrari práve vo Vajnoroch zrejme nebolo náhodné, pretože neďaleko od tohto miesta podniká syn známeho milionára a zakladateľa firmy Eset Rudolfa Hrubého, ktorý s majetkom viac ako 770 miliónov eur patrí k najbohatším Slovákom.

Odporúčané
Žena z legendárnej fotky Fica s Colou dostala vysokú pozíciu na úrade vlády. Jej správu využili pri útoku na odborníkov Žena z legendárnej fotky Fica s Colou dostala vysokú pozíciu na úrade vlády. Jej správu využili pri útoku na odborníkov 19. septembra 2024 o 12:10

Syn milionára je pritom známym automobilovým nadšencom, ktorý sa v oblasti motorizmu venuje viacerým podnikateľským aktivitám. Nám sa podarilo zistiť, že červené Ferrari prišlo na Slovensko kvôli marketingovým aktivitám, nejde teda o vozidlo v osobnom vlastníctve Hrubého syna. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by M&I Autotransport (@mi.autotransport)

Domov
Zdieľať
Diskusia