Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
19. septembra 2023, 10:41
Čas čítania 0:42
Ondřej Jarůšek

Billie Eilish očaril twerk Megan Thee Stallion na Tiktoku. Raperke „vyznala lásku“, správu však potom zmazala

Billie Eilish očaril twerk Megan Thee Stallion na Tiktoku. Raperke „vyznala lásku“, správu však potom zmazala
HUDBA BILLIE EILISH HUDBA MEGAN THEE STALLION
Uložiť Uložené

Raperka z Texasu svojim posledným videom na Tiktoku zaujala mnoho fanúšikov a fanúšičiek. Medzi nimi je aj speváčka Billie Eilish, ktorá jej video okomentovala.

Megan The Stallion v nedeľu na svojom tiktokovom účte zverejnila video, v ktorom pred odchodom do posilňovne tancuje a twerkuje. Video veľmi rýchlo nazbieralo vyše dva milióny pozretí a raperka si vyslúžila státisíce lajkov. Tanček autorky hitov ako Shots Fired alebo Savage neušiel pozornosti ani speváčke Billie Eilish.

„Megan, som pre teba kedykoľvek voľná,“ napísala Billie pod Meganino video. Ako však dodáva Complex, svoj komentár neskôr zmazala. Megan Thee Stallion (zatiaľ) na jej slová nijako verejne nereagovala. Komentáre Billie Eilish si však rýchlo všimli ostatní sledujúci, ktorí raperkino video so speváčkiným komentárom začali zdieľať na sociálnych sieťach.

Nie je to však prvýkrát, čo Billie Eilish vyjadrila priazeň slávnej raperke z Texasu. Ako informuje server Hotnewhiphop, v roku 2021 sa na verejnosť dostali zábery, na ktorých bola Billie na raperkinom koncerte a vedľa pódia tancovala na skladbu Body.

Odporúčané
30 Seconds to Mars: Ich odvážny BDSM videoklip zakázali televízie a čelili 30-miliónovej žalobe 30 Seconds to Mars: Ich odvážny BDSM videoklip zakázali televízie a čelili 30-miliónovej žalobe 1. mája 2024, 9:30

Okrem Megan The Stallion je Billie Eilish aj veľkou fanúšičkou raperky Nicki Minaj, ktorej nedávno darovala topánky zo svojej novej spolupráce so značkou Nike. 

Domov
Zdieľať
Diskusia