Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
20. júla 2023, 16:27
Čas čítania 0:45
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Conor McGregor sa údajne pobil na kare svojej tety. Z podniku ho vyviedla ochranka

VIDEO: Conor McGregor sa údajne pobil na kare svojej tety. Z podniku ho vyviedla ochranka
Zdroj: TASR/AP/John Locher
ZAUJÍMAVOSTI BITKA CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

MMA zápasník je doslova magnet na problémy.

Médiami už viackrát obleteli správy o rôznych incidentoch, počas ktorých údajne horkokrvný Ír niekoho napadol. Padli už aj obvinenia zo znásilnenia a ďalšej žene sa mal vyhrážať utopením. 

Bývalý dvojnásobný šampión UFC získal pozornosť médií opäť. Ako píše portál Irish Mirror, tentoraz sa mal pobiť na pohrebnej hostine svojej tety. Na videu, ktoré sa začalo šíriť sociálnymi sieťami, vidno, ako MMA bojovník predčasne a nahnevane odchádza spolu s ochrankou z The Saddle Clubu neďaleko Liverpoolu v Anglicku. 


Polícia v Merseyside potvrdila, že policajti miesto navštívili hneď po incidente. Momentálne prebieha vyšetrovanie, aby sa zistilo, čo sa v skutočnosti stalo. Vraj však nikto nebol zatknutý a neboli podané žiadne trestné oznámenia.

Majitelia klubu neskôr vydali vyhlásenie, v ktorom uviedli, že McGregor bol ku všetkým zamestnancom zdvorilý a odišiel po tom, ako mu to poradil jeho bezpečnostný tím.

„Keď k incidentu došlo, pán McGregor bol rozrušený konaním niektorých ľudí, ktorí sa zúčastnili na pohrebe, a bezpečnostný člen pána McGregora rozhodol, že je potrebné odísť, aby sa predišlo zbytočným špekuláciám a pozornosti,“ píše sa vo vyhlásení. 

Domov
Zdieľať
Diskusia