Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2013, 13:43
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Beyoncé vydala nový album a rovno posúva aj klip s dcérkou Blue Ivy

HUDBA BEYONCÉ JAY-Z
Uložiť Uložené

Kvalitný produkt väčšinou nepotrebuje ani reklamu a podobným heslom sa tak asi riadi aj Beyoncé. Tá z ničoho nič vydala pred pár hodinami nový self-titled album s 32 pesničkami

Beyoncé vydala nový album a rovno posúva aj klip s dcérkou Blue Ivy

Kvalitný produkt väčšinou nepotrebuje ani reklamu a podobným heslom sa tak asi riadi aj Beyoncé. Tá z ničoho nič vydala pred pár hodinami nový self-titled album s 32 pesničkami. Možno by ste si tak mysleli že ide len o narýchlo zbúchanú vec, no takmer každý zo songov presahuje svojou dĺžkou 4 minúty.

Aby to bolo však celé ešte zaujímavejšie, album obsahuje v podstate len 14 songov, no každý z nich má na albume aj svoj vlastný vizuál spolu s trojicou bonusoviek Grown Woman,Yoncé a Credits. Z featuringov určite stojí za zmienku napríklad Jay Z, Drake, Kelly Rowland, Frank Ocean alebo dcérka Blue Ivy. Jej song Blue si tak s celým klipom rodiny Carterovcov na výlete v Brazílii môžeš pozrieť nižšie. Na YouTube Bey dokonca môžeš vidieť aj zvyšných 17 30-sekundových video snippetov na ďalšie songy. Album už nájdeš samozrejme napríklad na iTunes.

Domov
Zdieľať
Diskusia