Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2023, 11:34
Čas čítania 0:52
Martin Adam Pavlík

Pirát, Vémola, Buchinger a Keita budú bojovať na jednom mieste. Oktagon potešil fanúšikov pražskej Štvanice dvoma turnajmi

Pirát, Vémola, Buchinger a Keita budú bojovať na jednom mieste. Oktagon potešil fanúšikov pražskej Štvanice dvoma turnajmi
Zdroj: OKTAGON MMA
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY MMA OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Organizácia Oktagon MMA potešila fanúšikov informáciou o dvojnásobnej porcii takzvaného najkrajšieho turnaja roka, ktorý je vždy na pražskej Štvanici.

Na známom pražskom ostrove budú zápasy nielen v sobotu, ale prvý turnaj sa historicky uskutoční aj v piatok (28. a 29. júla). Medzi menami, ktoré najväčšia česko-slovenská bojová organizácia odhalila, je zatiaľ Samuel „Pirát“ Krištofič, Ivan Buchinger, Karlos „Terminátor“ Vémola či Mate Sanikidze.


Práve Gruzínec sa stretne v súboji šampiónov s Losenem Keitom v rámci sobotňajšieho turnaja. Spoznáme teda nespochybniteľného kráľa perovej divízie. Odkazy na sociálnych sieťach si vymieňajú už pol roka a pri ich poslednom strete zoči-voči musela zasahovať ochranka. Ani jeden z nich ešte v Oktagone neprehral, pričom Keita v MMA neprehral ešte nikdy.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

 

„Vítaj v pekle, som pripravený useknúť ti hlavu,“ odkázal naposledy súperovi Sanikidze. V sobotu sa fanúšikovia môžu tešiť aj na návrat Karlosa Vémolu. „Terminátor“ sa vráti do klietky po trpkej prehre s dlhoročným rivalom Patrikom Kinclom.

Jeho súperom bude víťaz zápasu Pavol Langer vs. Alexander Poppeck, ktorý uvidíme už v sobotu 17. júna v nemeckom Oberhausene. Mená súperov Buchingera či Piráta sa dozvieme v najbližších dňoch.

Odporúčané
Black Panther: Vyrastal som v drsnej štvrti, pouličné bitky ma dostali do väzenia. K drastickej zmene prinútil Keitu sestrin plač Black Panther: Vyrastal som v drsnej štvrti, pouličné bitky ma dostali do väzenia. K drastickej zmene prinútil Keitu sestrin plač 1. mája 2024, 10:00

„V rekordnom čase sme dali dokopy už cca 26 zápasov. Na oba dni máme potvrdených už 36 bojovníkov, niekde ešte dolaďujeme detaily, ale oddnes sa to na vás začne sypať!“ prezradil spolumajiteľ Oktagon MMA Ondřej Novotný.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domov
Zdieľať
Diskusia