Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
31. marca 2023, 18:59
Čas čítania 0:38

Herečka Gwyneth Paltrow vyhrala na súde symbolický 1 dolár. Žaloval ju lyžiar, ktorý od nej žiadal 300-tisíc

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Herečka Gwyneth Paltrow sa súdila s očným lekárom Terrym Sandersonom za zrážku na lyžiach, ktorá sa stala ešte v roku 2016. Obe protistrany svoju vinu na nehode odmietali.

Herečka Gwyneth Paltrow nespôsobila nehodu na lyžiach, rozhodol súd. V spore o nehode z roku 2016 porota rozhodla v jej prospech. Herečka sa v lyžiarskom stredisku Deer Valley v americkom štáte Utah zrazila s dôchodcom Terrym Sandersonom, ktorý ju neskôr žaloval, informuje BBC.

Sanderson herečku obvinil z toho, že ho zrazila a spôsobila mu vážne zranenia. Ako odškodné od nej žiadal 300-tisíc amerických dolárov. Dôchodca verdikt poroty v prospech hollywoodskej herečky označil za veľké sklamanie.

Herečka žiadala v protiobžalobe symbolicky 1 dolár

Paltrow na Sandersona podala protiobžalobu a žiadala od neho symbolicky 1 dolár a odškodné spojené s právnymi poplatkami. Starší očný lekár tvrdil, že do neho herečka narazila a spôsobila mu otras mozgu, štyri zlomené rebrá a z miesta nehody ušla. Naopak, herečka jeho tvrdenia poprela a ako dôvod svojho úteku uviedla obavu z obťažovania.

Za rozsudok vo svoj prospech sa Paltrow poďakovala sudcovi a osemčlennej porote. Po pojednávaní si protistrany vymenili zopár slov a rozišli sa v dobrom.

Gwyneth Paltrow, súd
Zdroj: Court TV (Youtube)
Domov
Zdieľať
Diskusia