Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
29. marca 2023, 9:40
Čas čítania 0:33

Na slovenských pumpách sa opäť menili ceny, šoférov nepríjemne prekvapili. Majitelia benzínových motorov nemajú dôvod na úsmev

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Cena benzínu po niekoľkých týždňoch opäť začala stúpať.

Cena benzínu začala po dvoch týždňoch opäť rásť. Benzín na pumpách Slovnaft stojí 1,54 eura, na čerpacích staniciach Shell zase 1,549 eura. Nafta je momentálne oproti benzínu o cent lacnejšia. Na Slovnafte ju natankuješ za 1,533 eura a na Shell za 1,539 eura.

Slovenským motoristom sa už mohlo zdať, že benzín bude postupne pokračovať v poklese, no opak sa stal pravdou. Niekoľko dní to vyzeralo, že by cena benzínu mohla klesnúť pod hranicu 1,5 eura, pretože benzínu chýbal k pokoreniu tejto psychologickej bariéry iba niečo viac ako cent, lenže zamrznutá cena sa dnes opäť pohla smerom nahor.

V posledných týždňoch zamiešal kartami na trhu s pohonnými hmotami napríklad krach amerických bánk, po ktorom nastal mierny prepad cien. Teraz sa však podľa expertov situácia stabilizovala, a tak sa na slovenských pumpách opäť zdražovalo. Benzín tak opäť stojí viac ako nafta.

benzín
Zdroj: Refresher News
Domov
Zdieľať
Diskusia