Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
28. marca 2023, 14:01
Čas čítania 0:36

Hrozivá nehoda. Kamionista pri Topoľčanoch minul zastávku plnú ľudí len o niekoľko centimetrov, narobil obrovské škody

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pri nehode v Topoľčianskom okrese utrpel vodič nákladiaku vážne zranenia.

Policajti boli v utorok 28. marca privolaní na miesto nehody v okrese Topoľčany v obci Preseľany. Nepozorný vodič nákladného vozidla minul autobusovú zastávku, na ktorej čakali ľudia, len o niekoľko centimetrov. Polícia o tom informovala prostredníctvom sociálnej siete.

„Vodič nákladného auta idúci od Topoľčian smerom do Nitry sa pravdepodobne plne nevenoval situácii v cestnej premávke a plynule prešiel mimo cesty vpravo. Nehoda sa stala na mieste, kde sa nachádza obchod, cintorín a autobusová zastávka, a teda je chodcami veľmi frekventované,“ priblížili nehodu v statuse.

Vodič utrpel ťažké zranenia

Kamionista počas nehody utrpel ťažké zranenia, pre ktoré ho museli záchranári previesť do nemocnice. K zraneniam ďalších účastníkov cestnej premávky však nedošlo.

„Vzniknutá škoda bola predbežne vyčíslená na 70 000 eur. Prípadná prítomnosť alkoholu v krvi vodiča bude zisťovaná z krvnej vzorky, pretože vodič nemohol pre zranenia postúpiť dychovú skúšku,“ uzavreli muži zákona.

O zdravotnom stave vodiča aktuálne nie sú dostupné žiadne ďalšie informácie.

Domov
Zdieľať
Diskusia