Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
27. marca 2023, 18:20
Čas čítania 0:34

VIDEO: Takto „idiot“ v Benátkach skočil z trojposchodovej budovy do ikonického kanála. Starosta vyzval ľudí, aby ho nabonzovali

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Muža polícia stále nevypátrala, starosta vyzýva verejnosť, aby ho nahlásili.

Talianske úrady hľadajú muža, ktorý v Benátkach skočil z trojposchodovej budovy do kanála. Starosta Benátok Luigi Brugnaro nazval muža „idiotom“ a na Twitteri mu udelil „certifikát hlúposti a veľa kopancov“, píše CNN

„Snažíme sa ho identifikovať, nahlásiť ho spolu s jeho kamarátom, ktorý natočil hlúpe video pre sociálne siete,“ povedal Brugnaro. Starosta vyzval všetkých, ktorí muža vo videu poznajú, aby jeho totožnosť nahlásili na polícii. 

Podľa Brugnara si ľudia, neuvedomujú, aké nebezpečenstvo im hrozí. „Tým skokom riskoval svoj život, ale je to taktiež delikvent. Nerozumejú tomu, aké nebezpečenstvo v tomto meste vytvárajú. Čo keby tým miestom práve prechádzala loď?“ napísal na Twitteri. 

Domov
Zdieľať
Diskusia