Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
TASR
24. marca 2023, 18:50
Čas čítania 0:20

Podvodníci lákajú Slovákov na investíciu cez Slovnaft, kde vraj zarobia obrovské peniaze. Rafinéria varuje verejnosť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podvodníci Slovákom ponúkajú možnosť investovania s vidinou rozprávkového zárobku na platforme Slovnaft. Firma sa voči príspevkom na internete ohradila.

Na sociálnych sieťach sa objavili podvodné aktivity zneužívajúce meno bratislavskej rafinérie. „Ide o ponuku investovania na platforme Slovnaft s prísľubom vysokého zisku, pričom statusy zneužívajú aj logá médií, ktoré mali o investičnej príležitosti informovať,“ spresnila spoločnosť.


Slovnaft zdôraznil, že žiadna investičná platforma spájaná so značkou Slovnaft neexistuje. „Chceme varovať všetkých občanov, aby sa nikde neregistrovali a nereagovali na príspevky zverejnené mimo oficiálnej stránky spoločnosti a jej oficiálneho profilu na sociálnych sieťach,“ upozornil hovorca Slovnaftu Anton Molnár.


V prípade podozrení na podobné podvody odporučil kontaktovať políciu.

Ilustračné foto.
Ilustračné foto. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia