Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
23. marca 2023, 14:54
Čas čítania 0:27

VIDEO: Vodič Mazdy začal cúvať na diaľnici pri Bratislave. Ohrozil seba aj ostatných, od polície ho čaká tvrdý trest

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Video zverejnila polícia na Facebooku.

Diaľničná polícia v Bratislave vyšetruje prípad jazdy vodiča, ktorý cúval na diaľnici. Došlo k tomu 13. marca popoludní v úseku diaľnice D4 v smere z Rakúska do Bratislavy.

Muž za volantom Mazdy najskôr prešiel na vodorovné dopravné značenie a následne začal cúvať. Po zhruba kilometri sa z pravej krajnice znovu cez vodorovné značenie zaradil tak, aby sa dostal k výjazdu z diaľnice. Šofér zrejme netrafil správny výjazd, a tak bol ochotný riskovať svoj život a ohrozovať bezpečnosť ostatných účastníkov premávky cúvaním po diaľnici.

„Týmto nezodpovedným konaním porušil pravidlá cestnej premávky závažným spôsobom, ktorým sa dopustil priestupku, za ktorý mu hrozí pokuta od 60 eur do 300 eur a zákaz činnosti do dvoch rokov,“ upozorňuje polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia