Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
17. marca 2023, 8:55
Čas čítania 0:28

Počas víkendu uzatvoria frekventovaný tunel na diaľnici D1. Slovenskí vodiči budú musieť využiť obchádzkovú trasu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obchádzková trasa povedie od diaľničnej križovatky Mengusovce po ceste prvej triedy I/18 odklonom cez mesto Svit.

Tunel Bôrik na diaľnici D1 pod Tatrami v noci na nedeľu 19. marca mimoriadne uzatvoria. Informovalo o tom mesto Svit s tým, že dôvodom je údržba tunela a vyčistenie kanalizácie. Uzávera potrvá niekoľko hodín.


Uzavretý bude úsek od križovatky Poprad-Západ až po Mengusovce, konkrétne od polnoci do 2. hodiny pravá tunelová rúra smer Prešov a následne na dve hodiny uzatvoria aj ľavú smer Žilina. „Pred týždňom večer došlo z dôvodu silnej búrky k vyvieraniu vody zo štrbinovej kanalizácie, následkom čoho bola v tuneli Bôrik znížená prejazdová rýchlosť na 60 kilometrov za hodinu,“ uviedlo mesto.


Obchádzková trasa v uvedenom čase povedie od diaľničnej križovatky Mengusovce po ceste prvej triedy I/18 odklonom cez mesto Svit. V prípade nepriaznivého počasia sa práce vykonávať nebudú.

Tunel Bôrik, uzavretý
Zdroj: TASR/Lukáš Furcoň
Domov
Zdieľať
Diskusia