Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
16. marca 2023, 7:00
Čas čítania 0:33

FOTO: Hollywoodska krádež v Banskej Bystrici. Lupiči ukradli mobily za 20-tisíc eur, lebo si „vysekali“ vstup do predajne

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia v Banskej Bystrici vyšetruje dva kuriózne prípady, pri ktorých nevylučuje možnú spojitosť.

Banskobystrickí policajti vyšetrujú prípad krádeže mobilných telefónov z predajne nákupného centra, odkiaľ si páchatelia odniesli majetok vo výške viac ako 20-tisíc eur. Polícia o tom informovala prostredníctvom sociálnej siete.

„Páchatelia si doslova ‚vysekali vstupný otvor‘ do sklenenej výplne výkladu, vošli dovnútra a odniesli si mobily za viac ako 20 000 eur. Polícia v uvedenej veci začala trestné stíhanie a po páchateľoch pátra,“ priblížili muži zákona.

Celý prípad má ešte zaujímavý zvrat. Krátko potom prijali policajti oznámenie o dopravnej nehode automobilu značky Audi na ceste I/66 v smere od obce Kováčová na Zvolen. „Príčinou bol pravdepodobne šmyk v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy stavu a povahe vozovky. Vozidlo tak skončilo mimo cesty. Záchranné zložky však po príchode na miesto našli len poškodené auto bez posádky,“ dodala polícia.

Aktuálne nie je známe, či spolu oba prípady súvisia. Incidenty a ich možné prepojenie momentálne policajti vyšetrujú.

Domov
Zdieľať
Diskusia