Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
13. marca 2023, 12:04
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Trailer na Malú morskú vílu: Ariel spieva, hrá sa s rybami a objavuje čaro lásky a ľudského sveta

Trailer na Malú morskú vílu: Ariel spieva, hrá sa s rybami a objavuje čaro lásky a ľudského sveta
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY THE LITTLE MERMAID
Uložiť Uložené

Disney vydalo oficiálny trailer na očakávanú rozprávku Malá morská víla, ktorú uvidíme v kinách už v máji.

34 rokov po premiére animovaného filmu Malá morská víla (The Little Mermaid) vydá Disney hranú verziu. V kinách vyjde už 26. mája a podľa najnovšieho traileru bude vo filme veľa postáv priamo z animáka.

Odporúčané
Oscary 2023: Pozri si všetkých výhercov, ktorých zmietol film Everything Everywhere All at Once Oscary 2023: Pozri si všetkých výhercov, ktorých zmietol film Everything Everywhere All at Once 13. marca 2023, 5:40

Príbeh ostane rovnaký. Ariel je zvedavá na svet ľudí, no ako morská víla musí ostať pod vodou a neprezradiť ľudstvu, že niečo ako oni existujú. O dodržiavanie týchto pravidiel sa stará kráľ Triton (Javier Bardem), no prešpekulovaná Ursula (Melissa McCarthy) mu to kazí a pričaruje Ariel nohy, aby sa mohla vybrať do sveta ľudí, spoznať lásku a všetku „mágiu života“ na povrchu. Film režíroval Rob Marshall (Piráti Karibiku 4, Mary Poppy Returns).

Je zvláštne pozerať sa na film odohrávajúci sa pod vodou po pozretí filmu Avatar: The Way of Water. V porovnaní s Avatarom totiž disneyovka o Ariel vyzerá horšie. Hádam budú počítačové efekty vo finálnej verzii snímky lepšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia