Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
8. marca 2023, 13:20
Čas čítania 0:37

Slováci sa zabávajú na Hegerovej strane. Jedna členka vystriedala 4 strany za 3 roky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Niektorí členovia novej Hegerovej strany už tento rok boli súčasťou viacerých strán.

Na Facebooku sa ľudia bavia na bývalej poslankyni. Andrea Letanovská si v priebehu troch rokov na sociálnej sieti meno zmenila až päťkrát. Meno si po prvýkrát zmenila v roku 2019, keď vstúpila do strany Za ľudí, neskôr bola členkou strany Spolu a potom Modrej koalície. Modrá koalícia však zmenila názov na Demokrati a Letanovská si opäť musela zmeniť meno na sociálnej sieti Facebook. 

Internet sa baví aj na ministrovi životného prostredia Jánovi Budajovi, ktorý za roky v politike vystriedal niekoľko politických strán. Najnovšie je súčasťou novej strany Eduarda Hegera Demokrati. Zároveň je však členom hnutia Zmena zdola, ktoré išlo do volieb ako súčasť OĽaNO. Je tiež lídrom občianskodemokratickej platformy, ktorá má desať členov – odídencov od Igora Matoviča. 

Eduard Heger 7. marca na tlačovej konferencii predstavil novú politickú stranu Demokrati, ktorej bude predsedom. Medzi jej členov bude patriť minister obrany Jaroslav Naď, minister zahraničných vecí Rastislav Káčer, ale aj členovia platformy okolo Jána Budaja, ktorá sa nedávno odštiepila od OĽaNO.

Domov
Zdieľať
Diskusia