Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
7. marca 2023, 7:31
Čas čítania 0:25

Policajná akadémia oznámila, aké dôsledky vyvodí voči inštruktorovi, ktorý postrelil kadetku. Ako pedagóg dostal „padáka“

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Informáciu potvrdila rektorka policajnej akadémie Lucia Kurilovská.

Inštruktor Vladimír na Akadémii Policajného zboru začiatkom marca postrelil mladú kadetku. Škola s ním ešte v priebehu týždňa rozviaže pracovný pomer, potvrdila pre TV Joj rektorka Akadémie Policajného zboru Lucia Kurilovská.

„Všetko sa pripravuje tak, aby tento týždeň určite bol s ním rozviazaný pracovný pomer, čiže na Akadémii Policajného zboru ako pedagóg nebude pôsobiť,“ vyjadrila sa. Inštruktor Vladimír bol po postrelení kadetky na dve noci umiestnený do policajnej cely. Polícia začala vo veci trestné stíhanie za prečin ublíženia na zdraví.

Postrelená kadetka sa medzičasom prebrala z umelého spánku. Jej stav je stabilizovaný. „Pacientka je stabilizovaná, naďalej zostáva hospitalizovaná a pod stálym dohľadom našich zdravotníkov,“ uviedla pre TASR hovorkyňa.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Refresher/Jakub Paulík
Domov
Zdieľať
Diskusia