Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
4. marca 2023 o 18:13
Čas čítania 0:51

Žena, ktorej sa na kapote vyhrážal agresor, od neho dostala ešte aj „hlavičku“. To najhoršie kamery nezachytili

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Žena, ktorej sa na kapote vyhrážal agresor, od neho dostala ešte aj „hlavičku“. To najhoršie kamery nezachytili
Zdroj: Facebook/Polícia SR – Bratislavský kraj

Vystrašená žena televízii Markíza objasnila celý incident.

Polícia Slovenskej republiky v sobotu na Facebooku informovala, že 48-ročný muž, ktorý v piatok v Bratislave kľačal na kapote auta a nahnevane mlátil stieračom do čelného skla, pričom sa vyhrážal žene vnútri vozidla, má na krku štyri trestné činy. 

TV noviny oslovili ženu, ktorá s agresorom sedela v aute a vypočula si hrubé urážky a vulgarizmy. Napokon pokračovala v jazde počas toho, ako sedel na kapote. Uviedla, že vraj to najhoršie, čo sa v piatok stalo, nie je vôbec zachytené na videu. 

Ozrejmila, že celému incidentu predchádzala hádka na parkovisku. Podľa jej slov ju muž nútil k tomu, aby s ním chodila po obchodoch a kradla. Keď odmietla, dostal amok. Zamkla sa v aute a trúbila, no nikto jej nepomohol.

Keď ustúpil, rozbehla sa s autom preč, ale na semaforoch ju dobehol. „Ja som sa aj tak rozbehla s autom a myslela som si, že keď ho chvíľu budem voziť, tak sám radšej zoskočí,“ prezradila vystrašená žena. Nakoniec s autom predsa len zastala a pustila muža dnu. To už však na videu zachytené nie je. „Hneď mi dal ‚hlavičku‘ a začal búchať po palubovke,“ objasnila žena.

Podľa polície sa jej agresor vyhrážal aj po tom, ako na miesto prišli viaceré policajné hliadky. Policajti obe osoby predviedli na príslušný útvar Policajného zboru, pričom muža umiestnili do cely policajného zaistenia.




Domov
Zdieľať
Diskusia