Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
26. februára 2023, 8:09
Čas čítania 0:46

Slovenka na Vianoce natlačila vlastné bábätko do kvetináča. Chcela sa tým pomstiť partnerovi, ktorý s ňou odmietal žiť

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Za usmrtenie bábätka strávi Slovenka žijúca v Stredočeskom kraji 15 rokov za mrežami.

Slovenka, ktorá žije v Stredočeskom kraji, už pozná rozsudok za ohavný čin, ktorý vykonala v prvý sviatok vianočný (25. december). Za mrežami strávi pätnásť rokov, pričom jej pôvodne hrozil trest až devätnásť rokov, informuje portál Noviny.sk

V okresnom meste Mělník museli českí kriminalisti riešiť tragický prípad, pri ktorom žena zavraždila vlastné bábätko. Slovenka sa chcela pomstiť partnerovi, ktorý už s ňou nechcel ďalej žiť. Najprv mu zatajila, že je tehotná, potom tajne porodila dieťa v pivnici.

Dieťatko napchala do kvetináča, potom ho udusila

To následne zavraždila spôsobom, ktorý si nevedeli vysvetli ani samotní vyšetrovatelia. Bábätko po pôrode natlačila do kvetináča, pričom mu spôsobila bolestivé zranenia. Dieťatko sa nakoniec rozhodla udusiť dekou. Na odvolacom súde tieto tragické činy oľutovala a plakala.

Obhajoba Slovenky bola založená na teórii, že bábätko zabila počas pôrodného šoku. Odborníci však toto tvrdenie vylúčili. Podľa ich slov išlo o premyslenú vraždu, ktorá musela byť vopred naplánovaná. 

18. apríla 2024, 12:30 Čas čítania 3:37 Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora

„Táto vražda bola spôsobená jedným súčasným prudkým ohnutím trupu, čo zodpovedá tomu mechanizmu, keď sa obžalovaná pokúsila zmestiť dieťa do kruhového kvetináča,“ priblížil sudca Vrchného súdu v Prahe. Portál Noviny.sk zároveň dodáva, že sa žena zaradila medzi Slovenky s najvyšším právoplatným trestom v susednej Českej republike.

Domov
Zdieľať
Diskusia