Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
14. februára 2023, 17:42
Čas čítania 0:47

V obľúbenom parížskom parku našli odrezanú ženskú panvu v džínsoch. Park uzavreli, lebo sa v ňom môžu nachádzať iné časti tela

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Identita obete zatiaľ nie je známa.

Mestskí zamestnanci objavili v kríkoch vo frekventovanom parížskom parku odrezanú dolnú časť ženského trupu vo vreci na odpadky. Znepokojivý nález urobili v lesnatej oblasti parku Buttes-Chaumont, ktoré je obľúbeným miestom rodín a rekreačných bežcov v 19. parížskom obvode.

Polícia prípad vyšetruje ako vraždu. Denník Le Parisien naznačuje, že v parku sa môžu nachádzať aj iné časti tela, a preto aktuálne park na severe Paríža intenzívne prehľadávajú policajti aj psovodi. Nájdená ženská panva bola odrezaná od hornej časti hrudníka až po kolená a „stále oblečená v džínsoch“.

Zdroj blízky prípadu potvrdil, že s najväčšou pravdepodobnosťou ide o panvu ženy. Starosta 19. parížskeho obvodu François Dagnaud potvrdil, že časť ľudského tela v okrajovej časti parku našli zamestnanci, ktorí sa starajú o zeleň.

O identite obete, dátume ani príčine vraždy zatiaľ podľa prokuratúry neexistujú žiadne bližšie informácie. Park zatiaľ počas vyšetrovania zatvorili pre verejnosť, kým ho polícia celý prehľadá. Vyšetrovatelia teraz musia podrobne zanalyzovať zábery bezpečnostných kamier z 25-hektárového parku, ktorý má až desať rôznych vchodov.

Domov
Zdieľať
Diskusia