Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktória Ševelová
9. februára 2023, 20:53
Čas čítania 0:36

Cristiano Ronaldo dnes strelil hetrik za 51 minút. Začal demolovať ligu v Saudskej Arábii a pridal ikonickú oslavu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Ronaldo si začína podmaňovať arabský svet.

Cristiano Ronaldo spôsobil v Saudskej Arábii ošiaľ, keď podpísal mega kontrakt s Al-Nassr. Prvé dve stretnutia v novom drese však nezaznamenal ani jeden presný zásah.

Všetko napravil v dnešnom zápase proti tímu Al-Wehda, keď mu na hetrik stačilo iba 51 minút. Štvrtý gól následne pridal v 61. minúte. Na trávniku dnes nemohla chýbať ani ikonická oslava „SIUUU“, ktorou Ronaldo potešil všetkých fanúšikov.

Už si zahral proti Messimu

Ronaldo sa prvýkrát za Al-Nassr predstavil v prípravnom zápase, keď sa postavil proti svojmu najväčšiemu rivalovi Messimu a niektorým bývalým spoluhráčom. Výber hviezd saudskoarabskej ligy si zmeral sily s francúzskym PSG.

Ronaldo minulý rok odišiel z Manchestru United po nezhodách s vedením klubu. Arabskí „šejkovia“ po ňom ihneď siahli a Ronaldo po vypadnutí Portugalska z majstrovstiev sveta v Katare začal riešiť svoj prestup do exotiky. Podpisom zmluvy s Al-Nassr sa tak stal najlepšie plateným hráčom sveta, údajne si zarobí až 200 miliónov dolárov ročne.

Domov
Zdieľať
Diskusia