Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
9. februára 2023, 12:17
Čas čítania 0:33

VIDEO: Dcéry Geissovcov sa strápnili hneď na prvých záberoch zo Slovenska. Na Bratislavskom hrade sa takto špárali v ornamentoch

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Mladé dcéry Geissovcov nenašli pochopenie pre svoje správanie ani doma v Nemecku.

Internetom sa šíri video z návštevy Geissovcov na Slovensku. Známa rodina nemeckých milionárov u nás navštívila viacero miest. Počas svojho pobytu v hlavnom meste navštívili aj Bratislavský hrad. Na upútavku z RTL ako prvé upozornili Topky.

Video zobrazuje dcéry Shaniu a Davinu v jednej z reprezentatívnych miestností Bratislavského hradu. Zábery pobúrili Slovákov ešte predtým, ako sa relácia dostala na televízne obrazovky, pretože Davina sa rozhodla preskúmať ornamenty zrkadiel, ktoré sieň zdobia. Mladá Nemka chcela zistiť, či ide o pravé zlato. „Veď ty práve kradneš. Chceš tu ísť do väzenia?“ okríkla ju sestra Shania. 

Pochopenie mladé Geissové nenašli ani v rodnom Nemecku. „Hlúpe, že za peniaze si nekúpiš spôsoby, slušnosť, rešpekt a inteligenciu, ale hlavný je účes,“ podotkol jeden z komentujúcich. „Žiadna úcta k cudziemu majetku,“ skonštatoval ďalší. Pod príspevkom televízie RTL, ktorá bude šou vysielať, už začali dokonca pribúdať aj slovenské komentáre.

geissenovci
geissenovci Zdroj: Instagram/RTL
Domov
Zdieľať
Diskusia