Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
2. februára 2023 o 9:07
Čas čítania 0:29

Kočner má na krku ďalšiu obžalobu. V legendárnom bytovom komplexe spôsobil škodu vo výške 1,8 milióna eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Informoval o tom prokurátor a hovorca bratislavskej krajskej prokuratúry Juraj Chylo.

Prokurátor Krajskej prokuratúry Bratislava podal obžalobu na obvineného podnikateľa Mariana Kočnera v kauze Five Star Residence, informoval o tom prokurátor a hovorca bratislavskej krajskej prokuratúry Juraj Chylo.

Obžaloba bola podaná pre obzvlášť závažný zločin porušovania povinnosti pri správe cudzieho majetku a zločin skrátenia dane a poistného, ktoré súviseli s prevodmi nehnuteľností v objekte Five Star Residence.

„Prokurátor kladie za vinu obvinenému, že obvinený porušením dôležitej povinnosti pri správe cudzieho majetku spôsobil poškodenej obchodnej spoločnosti škodu vo výške viac ako 1,8 milióna eur a skrátením dane škodu štátnemu rozpočtu SR vo výške viac ako 370 000 eur,“ priblížil Chylo.

Marian Kočner si odpykáva 19-ročný trest väzenia v kauze falšovania zmeniek televízie Markíza. Obžalobe čelí aj v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka a prípravy vrážd prokurátorov.

Domov
Zdieľať
Diskusia