Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
1. februára 2023, 11:12
Čas čítania 1:05

Mŕtva žena v Dunaji je údajne hľadaná Terézia, povedal obhliadajúci lekár. Počkajú na výsledky testov DNA

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pátranie po mladej žene skončilo tragicky.

Dnes sme informovali o náleze tela neznámej ženy v toku Dunaja. Obhliadajúci lekár pre noviny.sk a tvnoviny.sk povedal, že podľa vonkajších znakov ide o hľadanú Teréziu. Oficiálne však identitu potvrdia až testy DNA. 

Informáciu o identite mŕtvej ženy potvrdil aj Pohotovostný záchranný tím a Teréziin priateľ.

Terézia sa stratila 28. januára vo večerných hodinách. Podľa výpovedí svedkov ju naposledy videli na Starom moste v centre Bratislavy. Na toto miesto údajne odišla po hádke s priateľom.

„Neodpisovala ani nedvíhala telefón, následne na to mi napísala, že sa nachádza na Starom moste, kde som našiel už len kabát, v ktorom bol telefón a peňaženka,“uviedol jej priateľ.

Po nazdieľaní polohy krátko pred ôsmou hodinou za ňou okamžite vyrazil, avšak na mieste už našiel len jej kabát, v ktorom bol telefón a peňaženka.

Okoloidúci počuli plač spod mosta

Teréziin priateľ zmonitoroval políciu, ktorá následne privolala hasičov, dopravný podnik a kriminálku. 

V reakcii na mediálne výzvy o pomoc sa ozvala aj svedkyňa, ktorá povedala, že cez Starý most prechádzala krátko po 20.00 h. „Uviedla, že ako prechádzala cez most, tak popri telefonovaní počula spod mosta plač,“ opísal Teréziin priateľ pre Refresher.

24. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 4:05 Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli

Podľa neho svedkyňa kráčala od Eurovey cez Starý most až na petržalskú stranu, pričom plač údajne započula krátko predtým, ako dorazila k Petržalke. Zvuk plaču vraj začula z miesta pod mostom na tej strane, kde začína menší lesík. Na opačnej strane sa nachádza Tyršovo nábrežie.

Dni plné strachu 

Rodina nezvestnej Terézie zažívala od vyzvania okolia na pomoc dlhé dni plné strachu a obáv. Do pátrania po mladej študentke boli zapojení aj členovia poriečnej polície. 

Záchranné tímy však dlhý čas nedokázali zaistiť stopy, ktoré by dopomohli k jej nájdeniu.

Domov
Zdieľať
Diskusia