Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
30. januára 2023, 12:38
Čas čítania 1:12

Priateľ nezvestnej Terézie opísal, čo sa dialo krátko pred jej zmiznutím: Odišla po hádke, svedkyňa vraj pri moste počula plač

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Svedkyňa vraj počula spod mosta plač.

Slovensko naďalej pátra po nezvestnej 18-ročnej Terézii, o ktorej zmiznutí sme informovali dnes ráno. Refresher sa skontaktoval s jej priateľom, ktorý nám opísal, čo sa dialo krátko predtým, ako sa Terézia stratila v centre Bratislavy.

Jej priateľ nám potvrdil, že sa s Teréziou pohádali, a tak dievča v sobotu okolo 19.30 h odišlo z bytu, v ktorom sa spolu nachádzali. „Neodpisovala ani nedvíhala telefón, následne na to mi napísala, že sa nachádza na Starom moste, kde som našiel už len kabát, v ktorom bol telefón a peňaženka,“ vysvetľuje priateľ.

Správu so svojou polohou mu podľa neho Terézia poslala krátko pred ôsmou večer. Okamžite vyrazil za ňou, no keď tam dorazil, podľa odhadu okolo 20.13 h, už svoju priateľku na Starom moste nenašiel. Zostali tam po nej len osobné veci.

Terézia.
Terézia. Zdroj: Záchranný systém Slovensko

Svedkyňa začula plač spod mosta

Vzápätí zalarmoval políciu, ktorá následne privolala hasičov, kriminálku, dopravný podnik a všetci spolu spustili pátraciu akciu. Spoločne s dobrovoľníkmi a so záchranným pátracím tímom už niekoľkokrát okolie prehľadali, no zatiaľ bezvýsledne.


Svedkovia, ktorí sa na moste nachádzali približne v tom čase ako Terézia, potvrdili, že kabát zostal pohodený na moste už niekoľko minút predtým, ako na miesto dorazil jej priateľ. Jedna slečna podľa priateľa nahlásila, že keď s rodinou cez most prechádzala okolo ôsmej večer, tak si tam nezvestnú Teréziu všimla sedieť.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

V reakcii na mediálne výzvy o pomoc sa ozvala aj svedkyňa, ktorá povedala, že cez Starý most prechádzala krátko po 20.00 h. „Uviedla, že ako prechádzala cez most, tak popri telefonovaní počula spod mosta plač,“ opisuje Teréziin priateľ pre Refresher.

Podľa neho svedkyňa kráčala od Eurovey cez Starý most až na petržalskú stranu, pričom plač údajne započula krátko predtým, ako dorazila k Petržalke. Zvuk plaču vraj začula z miesta pod mostom na tej strane, kde začína menší lesík. Na opačnej strane sa nachádza Tyršovo nábrežie.

Miesto, kde svedkyňa údajne začula plač okolo ôsmej večer, keď prechádzala cez Starý most.
Miesto, kde svedkyňa údajne začula plač okolo ôsmej večer, keď prechádzala cez Starý most. Zdroj: Google Maps
Domov
Zdieľať
Diskusia