Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
31. januára 2023, 9:52
Čas čítania 0:39
Martin Adam Pavlík

Čaká nás vysnený MMA zápas. Slovák Samuel Pirát Krištofič sa pobije s Alexom Lohorém v rámci pyramídy Tipsport Gamechanger

Čaká nás vysnený MMA zápas. Slovák Samuel Pirát Krištofič sa pobije s Alexom Lohorém v rámci pyramídy Tipsport Gamechanger
Zdroj: OKTAGON MMA
ŠPORT ALEX LOHORÉ BOJOVÉ ŠPORTY BOJOVÉ UMENIA MMA OKTAGON MMA SAMUEL KRIŠTOFIČ SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápasiť budú v Ostravar aréne na turnaji Oktagon 40.

Slovákov a Čechov čaká vysnený MMA zápas. O miesto v osemfinále projektu Tipsport Gamechanger, s ktorým prišiel domáci Oktagon, sa pobijú dvaja elitní zápasníci strednej váhy Samuel „Pirát“ Krištofič a Alex Lohoré. Tentoraz však budú súperiť vo váhe do 77 kilogramov. 

Ich zápas uvidíme 4. marca na turnaji v Ostrave. Informovala o tom organizácia na svojom Instagrame. Očakávaný duel mali naplánovaný už dlhšie, zorganizovať sa ho však nikdy nepodarilo. Nakoniec sa dvaja skúsení „postojári“ stretnú v pyramíde, v ktorej sa pobije 16 zápasníkov, pričom víťaz si domov odnesie 300-tisíc eur.

Medzi nimi sa predstaví aj bývalý šampión velterovej divízie David Kozma, ďalej Radovan Úškrt, Bojan Veličkovič, Leandro „Apollo“ Silva, Christian Jungwirth, Máté Kertész alebo Christian Eckerlin. 

Bývalý šampión strednej váhy Pirát naposledy vyhral v októbri so Zdenkom Polívkom na body, Lohoré, ktorý sa o opasok Oktagonu neúspešne bil už dvakrát, vyhral v decembri nad Matúšom Juráčkom. Čecha ukončil v treťom kole tvrdým knokautom. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domov
Zdieľať
Diskusia