Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
31. januára 2023, 8:58
Čas čítania 0:53

Nezvestnú 18-ročnú Teréziu zatiaľ stále nenašli napriek intenzívnej pátracej akcii. Prehľadali už kilometre brehov Dunaja

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Členovia záchranného systému spoločne s políciou prehľadávajú Dunaj od Starého mosta až po Rovinku.

Záchranný systém Slovensko na Facebooku informuje, že napriek spolupráci s políciou bolo pátranie po nezvestnej Terézii doteraz neúspešné.

Pátranie pokračovalo v pondelok 30. januára, keď členovia záchranného tímu prehľadávali brehy rieky Dunaj od Starého mosta v centre Bratislavy, kde sa dievča stratilo, až po obec Rovinka niekoľko kilometrov od hlavného mesta. Do pátrania sa zapojil nielen peší tím, ale aj dobrovoľníci na offroad vozidlách.

„Člen poriečnej polície pátral s nami už od 29. 1. 2023 v čase svojho osobného voľna a spoločne sme koordinovali kroky pátrania v okolí rieky Dunaj. Dnes sa prehľadávali brehy pri rieke Dunaj od Starého mosta až po Rovinku,“ oznámil záchranný tím v statuse.

30. januára 2023, 12:38 Čas čítania 1:12 Priateľ nezvestnej Terézie opísal, čo sa dialo krátko pred jej zmiznutím: Odišla po hádke, svedkyňa vraj pri moste počula plač Priateľ nezvestnej Terézie opísal, čo sa dialo krátko pred jej zmiznutím: Odišla po hádke, svedkyňa vraj pri moste počula plač

Svedkyňa vraj pri moste počula plač

V Bratislave sa počas uplynulého víkendu stratila mladá Terézia Macalíková. Naposledy ju podľa medializovaných informácií videli 28. januára v centre Bratislavy na Starom moste, no odvtedy o nej nikto nič nevie. 

Refresheru v pondelok o posledných chvíľach predtým, ako sa Terézia stratila, porozprával jej priateľ. Uviedol, že na Starom moste našiel v sobotu večer okolo 20.15 h už iba peňaženku a kabát svojej priateľky. Jedna zo svedkýň údajne počula plač z miesta pod Starým mostom na tej strane, kde začína menší lesík. Na opačnej strane sa nachádza Tyršovo nábrežie.

Ak si Teréziu videl alebo máš informácie, ktoré by mohli polícii pomôcť, kontaktovať treba políciu na známom čísle 158. 

Domov
Zdieľať
Diskusia