Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
25. januára 2023 o 17:01
Čas čítania 0:26

AKTUÁLNE: V Trnavskom kraji neznáma osoba nahlásila bomby v nemocniciach aj na železničnej stanici

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti už realizujú pyrotechnické prehliadky.

V Trnavskom kraji niekto na tiesňovú linku 112 nahlásil viacero bômb. Týka sa to nemocnice v Trnave, Galante a polikliniky v Seredi a Trnave. Rovnako aj trnavskej železničnej stanice. Objekty evakuovali. Polícia aktuálne realizuje pyrotechnické prehliadky. Potvrdila to hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.


Evakuované boli desiatky osôb. „Postupne vykonávame pyrotechnické prehliadky,“ uviedla hovorkyňa s tým, že v Seredi sa prehliadka skončila s negatívnym výsledkom.


Osoba, ktorá bomby nahlásila, volala na tiesňovú linku 112. „Osobu preverujeme. Udalosti boli nahlásená postupne,“ podotkla hovorkyňa.


O situácii je informované aj Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR. Jeho hovorkyňa Alena Krčová pre TASR potvrdila, že záchranky do dotknutých nemocníc nevozia pacientov.

Domov
Zdieľať
Diskusia