Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
20. januára 2023 o 12:20
Čas čítania 0:34

Zvrat v prípade rodinnej tragédie v Michalovciach. Nové zistenia naznačujú uškrtenie alebo otrávenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pôvodná verzia, podľa ktorej prišli štyria ľudia o život po streľbe, už nie je aktuálna.

Vyšetrovatelia objavili nové skutočnosti v prípade rodinnej tragédie, ktorá sa odohrala 17. januára v Michalovciach. Pôvodná verzia, v ktorej sa rozprávalo o streľbe, už nie je aktuálna, informujú TV noviny.

Túto teóriu podporuje aj fakt, že na telách rodinných príslušníkov vyšetrovatelia neobjavili žiadne vonkajšie poranenia. Otec rodiny pravdepodobne svoje deti a manželku uškrtil alebo ich otrávil. Otec rodiny Stanislav o tom údajne telefonicky informoval svojho brata,  uviedol portál Plus jeden deň.

Keď mu oznámil, aký skutok vykonal, rozhodol sa spáchať samovraždu. Až v tomto bode zrejme došlo k použitiu strelnej zbrane.

Stanislav údajne podľa TV novín riešil veľké finančné problémy. V minulosti bol úspešným podnikateľom v oblasti poskytovania internetových služieb. Po predaji podielu vo firme pred piatimi rokmi sa jeho finančná situácia výrazne zhoršila.

Momentálne je prípad v štádiu vyšetrovania. Policajti čakajú na odborný posudok, ktorý by mal spresniť príčinu smrti jednotlivých rodinných príslušníkov.

Domov
Zdieľať
Diskusia