Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
10. januára 2023 o 15:38
Čas čítania 0:22

Opitý vodič so zákazom šoférovania čelne narazil do protiidúceho vozidla. Všetkých 5 účastníkov nehody previezli do nemocnice

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

58-ročný vodič nafúkal 1,15 promile.

Opitý vodič v obci Mýtna Nová Ves spôsobil nehodu v čase, keď mal zákaz šoférovania. Päťdesiatosemročný vodič vozidla Ford C Max z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do oprotiidúceho vozidla Peugeot 307, v ktorom sedeli štyria ľudia.

Všetkých päť účastníkov nehody utrpelo zranenia a previezli ich do nemocníc v Nitre a Topoľčanoch. Dopravná nehoda sa udiala krátko pred 7.00 h ráno.

Policajti vodiča podrobili dychovej skúške, ktorá mala pozitívny výsledok. Vodič nafúkal 0,55 mg/l alkoholu, čo predstavuje 1,15 promile. Okolnosti, miera zavinenia a príčina dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania dopravnej polície v Topoľčanoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia