Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
9. januára 2023 o 11:19
Čas čítania 0:33

Polícia zverejnila autentický hovor okradnutej 88-ročnej Slovenky, prišla o hotovosť aj šperky: Nemám ani halier, nič

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mužovi uverila, aj keď sa ani nepredstavil.

Na telefónne číslo 158 telefonovala 88-ročná žena, ktorú zlodej pripravil o tisíce eur, ale aj o zlato a šperky. Polícia na Facebooku zverejnila autentický záznam z ich telefonátu.

„Nejaký chlap mi telefonoval, že mi chcú vybieliť účet. Tak som išla do banky, vybrala všetky peniaze aj cennosti. Chcel, aby som ich dala do tašky, lebo že môj život je v ohrození,“ informovala okradnutá starenka políciu.

Tašku s hotovosťou a cennosťami vraj niekto zobral na určenom mieste pri odpadovom koši, kde ju mala podľa rady páchateľa odložiť. „Nemám ani halier, nič,“ dodala. Neznámemu mužovi dôchodkyňa uverila napriek tomu, že sa jej ani nepredstavil.

„Zo strany príslušného policajného útvaru už bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie,“ uviedla polícia, ktorá dlhodobo upozorňuje na podobných podvodníkov. „Ak vám zavolá policajt a chce od vás peniaze, nie je to policajt,“ zdôrazňujú prostredníctvom novoročnej kampane.

Domov
Zdieľať
Diskusia