Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
3. januára 2023, 17:27
Čas čítania 0:43

Putina obviňujú, že na fotkách dookola pózuje s najatými ľuďmi. Táto žena je vraj raz vojačka, inokedy námorníčka alebo veriaca

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

S veľkou pravdepodobnosťou sa Putin nefotografuje so skutočnými vojakmi, ale využíva ľudí z úradu pre ochranu prezidenta.

Niekoľko všímavých novinárov si všimlo, že na oficiálnych fotkách ruského prezidenta Vladimira Putina sa objavujú stále tie isté tváre, mení sa len úloha, v ktorej vystupujú, píše britský denník The Independent

O svoje postrehy sa na Twitteri podelil bieloruský novinár Tadeusz Giczan. Na sociálnej sieti zverejnil tri fotky Putina s rôznymi skupinami ľudí. „Vojačka, námorníčka, oddaná kresťanka. Boh sa pohybuje záhadným spôsobom,“ vtipkoval na Twitteri Giczan. Jeho Tweet už medzičasom získal takmer 80 000 reakcií. 

Na prvej fotke Putin pózuje po novoročnom príhovore s vojakmi v pozadí. Ďalšia fotka zachytáva Putina po veľkonočnom príhovore s pravoslávnymi veriacimi začiatkom minulého roka. Na treťom zábere sú s Putinom námorníci na lodi. 

Na všetkých troch fotkách je podľa Giczana stále rovnaká žena. Novinári sa domnievajú, že môže ísť o osobu, ktorá pracuje napríklad na úrade pre ochranu prezidenta, a tak by vraj mohlo ísť o príslušníčku Putinovej ochranky, no Kremeľ ju na fotkách takto nenápadne maskuje v dave. Samotná ruská vláda sa k fotkám nijako nevyjadrila.

Domov
Zdieľať
Diskusia