Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
14. decembra 2022, 17:51
Čas čítania 0:30

Slovenka žila luxusný život bez platenia v Grécku takmer rok. Po prstoch jej klepol taxikár

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na podvodníčku bol vydaný európsky zatykač a pátrala po nej aj slovenská polícia. Odhalil ju taxikár.

Luxusné hotely a drahé reštaurácie. Slovenka Mária žila luxusný život bez platenia takmer rok. Svoje účty nikdy nezaplatila a predkladala falošné potvrdenia o zaplatení. Oklamala významných ľudí a obrala ich o peniaze. S odvolaním sa na grécke médiá o prípade informoval denník Nový Čas

36-ročná Slovenka v zahraničí vystupovala pod menami Mia a Emre. Vydávala sa za manželku významného manažéra, právničku alebo za dámsky sprievod. Spoločnosť Márii robil čierny pes. 

Podvodníčka oklamala a o 880 eur obrala napríklad aj gréckeho basketbalistu Nikosa Pappasa. Odhalil ju napokon taxikár, ktorému mala za cestu zaplatiť 250 eur. Namiesto zaplatenia mu poslala iba falošné potvrdenie o zaplatení. To sa však taxikárovi nezdalo a na ženu zavolal políciu, ktorá ju zatkla. Na Máriu bol vydaný európsky zatykač a pátrala po nej aj slovenská polícia. 

Mária podvodníčka slovenka
Zdroj: Polícia SR
Domov
Zdieľať
Diskusia