Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
9. decembra 2022, 18:35
Čas čítania 0:26

Polícia obvinila muža, ktorý sekerou napadol psa. Hrozia mu až tri roky vo väzení

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po dokázaní viny hrozí páchateľovi trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Polícia obvinila muža z obce Hnilčík, okres Spišská Nová Ves, ktorý údajne sekerou napadol psa. Zviera musel veterinár v dôsledku zranení utratiť. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

Prípad prevzal vyšetrovateľ enviropolície a 45-ročného muža obvinil z trestného činu týrania zvierat. Po vykonaní potrebných procesných úkonov spis odovzdal prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby v takzvanom superrýchlom konaní.

„Policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru Nálepkovo boli v prvý decembrový deň preveriť podozrenie z týrania zvierat. Podľa prvotných informácií mal muž napadnúť psa na cudzom pozemku a spôsobiť mu sekerou sečné rany v oblasti hlavy. Podľa vyjadrenia veterinárneho lekára mal týmto činom spôsobiť psovi zvlášť krutú bolesť a utrpenie,“ uvádza polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia