Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adéla Ježková
3. decembra 2022, 13:58
Čas čítania 1:31

Zomrel japonský kanibal, ktorý znásilnil, zabil a zjedol holandskú študentku. Nikdy nebol potrestaný

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Zomrel japonský kanibal, ktorý znásilnil, zabil a zjedol holandskú študentku. Nikdy nebol potrestaný
Zdroj: noboru hashimoto/Corbis via Getty Images
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Vo veku 73 rokov zomrel Issei Sagawa, japonský vrah známy ako „kanibal z Kobé“.

Sagawa zomrel v novembri na zápal pľúc, na pohrebe sa zúčastnili iba príbuzní, informuje server The Japan Times.

 
V roku 1981 študoval v Paríži, keď k sebe jedného dňa pozval holandskú študentku a svoju spolužiačku Renée Harteveltovú. Strelil jej do krku, znásilnil ju a potom počas troch dní konzumoval časti jej tela. Jej ostatkov sa následne pokúsil zbaviť v Boulonskom lese. O niekoľko dní nato bol zatknutý a k činu sa priznal.

O dva roky neskôr ho francúzski lekárski znalci označili za nespôsobilého podstúpiť súdne pojednávanie. Najprv ho držali v psychiatrickej liečebni, následne ho v roku 1984 deportovali do Japonska. Japonské úrady ho považovali za príčetného, no obvinenia proti nemu boli vo Francúzsku medzičasom zrušené, a tak sa dostal na slobodu, píše Mirror.

Sagawa sa nikdy potom svojím zločinom netajil – naopak, slávu, ktorá s týmto činom súvisela, využíval. Stal sa celebritou. Napísal napríklad román s názvom V hmle. V ňom na vraždu podrobne spomína. Rovnako tak sa činil v rozhovoroch či dokumentárnych snímkach. Zahral si aj v pornografickom filme a vydal komiks, ktorý jeho zločiny zobrazuje do najmenších detailov.

Chcel som ju jesť, no nie nutne zabiť

„Zomrela okamžite, bez toho, aby pocítila akúkoľvek bolesť. Pitva ukázala, že zbraň nebola dosť silná na to, aby guľka prešla lebkou, preto sa jej v hlave točila stále dookola. Na sekundu mi napadlo zavolať záchranku, ale potom som si povedal: ‚Počkaj, nebuď hlúpy.‘ Sníval som o tom 32 rokov a teraz sa to skutočne deje! Prvé, čo som spravil, bolo, že som jej začal rezať do zadku.

5. marca 2024, 16:00 Čas čítania 4:11 PELIKÁN SPUSTIL MEGAAKCIU NA LETENKY: Do týchto 6 obľúbených ázijských krajín sa dostaneš o stovky eur lacnejšie PELIKÁN SPUSTIL MEGAAKCIU NA LETENKY: Do týchto 6 obľúbených ázijských krajín sa dostaneš o stovky eur lacnejšie

Ale mohol som rezať akokoľvek hlboko, stále som videl iba tuk pod kožou. Vyzeralo to ako kukurica a chvíľu trvalo, než som sa dostal k červenému mäsu. Len čo som uvidel mäso, odtrhol som si kúsok a dal si ho do úst. Bol to pre mňa skutočne historický okamih,“ opísal Sagawa v detailnom rozhovore pre Vice v roku 2009.

„Naozaj som si prial zjesť jej živé telo. Nikto mi to neverí, ale mojím konečným zámerom bolo jesť ju, nie nutne zabiť. Dodnes hovorím: ‚Keby mi len dovolila ochutnať ju, len trochu…‘“ dodal.

V rozhovore priznal, že sa časti tela najprv snažil zjesť surové, no boli príliš tuhé. Dokonca uviedol, že zjedol celý klitoris a ochlpenie obete, čo v ňom podnietilo „sexuálnu rozkoš“. Dodal, že ľudské mäso je podľa neho najchutnejšie zo všetkých.

Domov
Zdieľať
Diskusia