Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
1. decembra 2022, 11:32
Čas čítania 0:28

AKTUÁLNE: SaS podáva návrh na vyslovenie nedôvery vláde

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

SaS vyzbierala podpisy na zvolanie mimoriadnej schôdze.

Opozičná SaS podá do Národnej rady SR návrh na vyslovenie nedôvery vláde, vyzbierala podpisy na zvolanie mimoriadnej schôdze. Informovali o tom predstavitelia strany na štvrtkovej tlačovej konferencii. Šéf liberálov Richard Sulík vyhlásil, že vláda nedokáže riešiť problémy ľudí a že prestala bojovať proti mafii a korupcii.

Sulík nevidí boj proti mafii zo strany OĽaNO a podľa neho táto vláda stratila dôvod na existenciu. „Ak by sme teraz neurobili nič, v riadnych voľbách, o 15 mesiacov, sa práve Robert Fico vráti tak, že možno tie voľby vyhrá, lebo jeho najväčším podporovateľom je Igor Matovič,“ povedal Sulík. 

Predčasné voľby, úradnícka vláda alebo iná nová koalícia 76 poslancov bude podľa slov strany SaS lepšie riešenia než súčasná vláda.

Správu budeme aktualizovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia