Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
29. novembra 2022, 21:17
Čas čítania 0:42

Lietadlom z Bratislavy priamo do Atén. V hlavnom meste pribudnú priame lety do nových destinácií

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Atény sú výbornou prestupnou stanicou do ďalších destinácií.

Slováci sa môžu tešiť na priame lety do Atén alebo najväčšieho litovského mesta Kaunas. Na Letisku M. R. Štefánika v Bratislave pribudnú nové pravidelné letecké destinácie. Prvou je priame spojenie do Atén a druhou do mesta Kaunas. Do oboch miest je už možné zakúpiť letenky.


Priama linka do metropoly Grécka bude spustená od 5. júna 2023, a to dvakrát týždenne, v pondelok a vo štvrtok. „Atény sú zároveň výbornou prestupnou stanicou do ďalších destinácií v Ázii či v Afrike. Linku bude prevádzkovať grécka spoločnosť Aegean Airlines,“ uviedla špecialistka bratislavského letiska Veronika Hauswaldová.

Hlavné mesto Grécka Atény.
Hlavné mesto Grécka Atény. Zdroj: Unsplash/David Tip

Lietať sa bude lietadlami Airbus A320 neo, ktoré majú kapacitu 180 cestujúcich, a už teraz je možné zakúpiť si aj biznis triedu. Súčasťou palubného servisu je jedlo a pitie či wifi signál. Let do Atén trvá približne dve hodiny.

Anketa:
Kam by si letel radšej?
Atény
Kaunas
Atény
80 %
Kaunas
20 %

Priamu linku z Bratislavy do litovského mesta Kaunas bude prevádzkovať Ryanair od 27. marca 2023. Linka bude vybavovaná trikrát týždenne, v pondelok, stredu a piatok. Kaunas je vzdialený od hlavného litovského mesta Vilnius približne hodinu cesty. Priamy let do Kaunasu trvá menej než dve hodiny.

Domov
Zdieľať
Diskusia