Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tereza Šnajdrová
21. novembra 2022, 19:31
Čas čítania 1:11

Reportérku v Katare okradli počas živého vstupu. Polícia jej ponúkla, že môže vybrať trest pre páchateľa

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Reportérka z Argentíny bola z komunikácie s políciou v šoku. Muži v uniformách s ňou odmietli komunikovať a policajtka jej ponúkla, že keď nájdu páchateľa, môže vybrať trest.

Majstrovstvá sa začali v nedeľu zápasom Kataru s Ekvádorom. Pred začiatkom zápasu natáčala argentínska reportérka Dominique Metzgerová živý vstup, počas ktorého ju okradli. Páchateľ jej priamo počas vysielania ukradol veci z kabelky a reportérka sa tak na majstrovstvách ocitla bez dokladov a peňazí. Polícia jej navrhla, aby páchateľovi vybrala trest, informujú Mirror a The Sun.

Vraj majú tisícky kamier

„V tej chvíli som si to neuvedomila. Živé vysielanie, okolo hlučný dav, vy ste na mňa hovorili, hudba, však to poznáte. Keď som skončila so živým vstupom, chcela som si kúpiť vodu a uvedomila som si, že nemám veci,“ povedala Metzgerová. 

Len čo si všimla, že prišla o svoje veci, incident chcela nahlásiť polícii, ktorá na zápas dohliadala. Príslušníci zákona ju však najskôr ignorovali. „Policajtka ma neskôr uistila, že páchateľa chytia, pretože majú tisíce kamier s technológiou rozpoznávania tváre. Takisto sa pýtali, čo s ním majú urobiť, keď ho chytia. Odpovedala som, že nechápem, na čo sa ma pýta,“ pokračovala reportérka.

15. marca 2024, 13:47 Čas čítania 1:28 Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok

„Chcete, aby sme ho poslali na päť rokov do väzenia? Alebo ho deportovali?“ vyzvedali. „Ja som však odpovedala, že chcem späť svoju peňaženku. Že nebudem suplovať spravodlivosť,“ dodala. Doklady ani peňaženku reportérka zatiaľ nemá, ale katarská polícia sľúbila, že páchateľa chytí.

Domov
Zdieľať
Diskusia