Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2022, 6:29
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Joseph Quinn a Lupita Nyong’o si zahrajú vo filme Tiché miesto: Prvý deň. Napínavý triler ukáže inváziu mimozemšťanov

Joseph Quinn a Lupita Nyong’o si zahrajú vo filme Tiché miesto: Prvý deň. Napínavý triler ukáže inváziu mimozemšťanov
Zdroj: Paramount
FILMY A SERIÁLY TICHÉ MIESTO SPIN-OFF
Uložiť Uložené

Spin-off hlavnej série zobrazí celkom nové postavy a ukáže nám, ako vyzeral svet počas prvého dňa invázie takmer nepremožiteľných, obrnených mimozemšťanov.

Server Deadline informuje, že hviezda 4. série Stranger Things Joseph Quinn alias Eddie si zahrá v novom filme zo série Tiché miesto. Nepôjde o tretiu časť, ale vedľajší, takzvaný spin-off film rozširujúci tento filmový svet.

Odporúčané
RECENZIA: Fantastická posledná séria Atlanty RECENZIA: Fantastická posledná séria Atlanty 16. novembra 2022, 11:30

Dej sa zameria na prvý deň invázie mimozemšťanov, ktorých pancier je príliš silný a neprenikne ním ani rana z tanku. V priebehu prvých dvoch filmov však hrdinovia zistili niektoré z ich slabín. V novom filme však ľudia vôbec nebudú vedieť, ako sa proti týmto stvoreniam brániť. 

Okrem Quinna si v snímke zahrá aj Lupita Nyong’o, ktorú si naposledy mohol vidieť v snímke Black Panther: Wakanda Forever. Premiéry trileru Tiché miesto: Prvý deň sa dočkáme 8. marca 2024. Režírovať bude Michael Sarnoski (Pig s Nicolasom Cageom), pričom si napíše aj scenár, a to podľa nápadu Johna Krasinskiho, ktorý napísal a zrežíroval prvé dve časti. 

Quiet Place
Zdroj: Paramount
Domov
Zdieľať
Diskusia