Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2022, 13:30
Čas čítania 0:30
Denisa Šútorová

Talianska značka Moon Boot a seriál Stranger Things predstavili spoločnú kolekciu snehúľ. Limitky kúpiš už od 200 dolárov

MÓDA STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Základom dizajnu je špecifická silueta Moon Boot topánok a ornamenty koreňov paralelného vesmíru v Stranger Things. Nechýba ani nápis seriálu či logo Moon Boot, ktoré je tematicky otočené hore „nohami“.

S príchodom zimného obdobia ti predstavujeme zaujímavú spoluprácu talianskej značky snehúľ Moon Boot a seriálu Stranger Things. Limitovaná edícia topánok je v troch rôznych dizajnoch dostupná na oficiálnej stránke Moon Boot. Ceny sa pohybujú v rozmedzí 200 až 225 dolárov. Limitku si však môžeš zakúpiť aj v parížskom obchodnom centre Galeries Lafayette či na talianskej stránke LUISAVIAROMA.

Základom dizajnu je špecifická silueta Moon Boot topánok a potlač temných koreňov paralelného vesmíru Stranger Things.

Limitovaná kolekcia snehúľ spája klasické siluety Moon Boot topánok s paralelným svetom Stranger Things.
Limitovaná kolekcia snehúľ spája klasické siluety Moon Boot topánok s paralelným svetom Stranger Things. Zdroj: Moon Boot


V limitke nájdeš vysoké snehule High Black (čierne prevedenie s červenými detailmi) a High Khaki (s kombináciou bielych a čiernych detailov). Nízka verzia Low Black je dostupná v čiernej farbe so sivou potlačou.

Na všetkých modeloch je tiež prítomný nápis Stranger Things a nechýba ani logo Moon Boot, ktoré je tematicky otočené „hore nohami“.

Anketa:
Čo hovoríš na modely tejto limitovanej kolekcie?
Yes! Konečne niečo pre fanúšikov.
Pýtam sa prečo?
Yes! Konečne niečo pre fanúšikov.
29 %
Pýtam sa prečo?
71 %
Domov
Zdieľať
Diskusia