Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
7. novembra 2022, 21:51
Čas čítania 0:24

Juraj Slafkovský zostáva v prvom tíme Montrealu Canadiens

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Tréneri sú zatiaľ s výkonmi slovenského útočníka spokojní.

Portál Montreal Hockey Now informuje o ďalšej dobrej správe pre slovenského útočníka Juraja Slafkovského. Jednotka tohtosezónneho draftu zostáva v prvom tíme Montreal Canadiens. Hranicu prvých desiatich duelov v áčkovom tíme prežije na úkor spoluhráča Rema Pitlicka, ktorého klub zapísal na waiver listinu nechránených hráčov.

6. novembra 2022, 7:28 Čas čítania 0:57 VIDEO: Juraja Slafkovského po tvrdom zásahu pukom odnášali do šatne. Neskôr sa do hry vrátil a strelil gól VIDEO: Juraja Slafkovského po tvrdom zásahu pukom odnášali do šatne. Neskôr sa do hry vrátil a strelil gól

Slafkovskému sa zatiaľ v NHL darí, minulú noc strelil ďalší gól po veľkolepom návrate na ľad, aj keď to s ním najprv po vážnom zranení členka a ošetrovaní lekármi nevyzeralo najlepšie. 

Juraj Slafkovský je súčasťou prvého tímu Montrealu Canadiens od začiatku sezóny. Doposiaľ odohral deväť neúplných zápasov. Pripísal si v nich tri body za tri strelené góly.

Slafkovský
Zdroj: Paul Chiasson/The Canadian Press,AP
Domov
Zdieľať
Diskusia