Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
6. novembra 2022, 7:28
Čas čítania 0:57

VIDEO: Juraja Slafkovského po tvrdom zásahu pukom odnášali do šatne. Neskôr sa do hry vrátil a strelil gól

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
VIDEO: Juraja Slafkovského po tvrdom zásahu pukom odnášali do šatne. Neskôr sa do hry vrátil a strelil gól
Zdroj: Reprofoto/Twitter.com
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ďalší nepríjemný moment zažil Juraj Slafkovský iba štyri zápasy po tom, ako sa na ľad vrátil po zranení.

Tohtoročná draftová jednotka Juraj Slafkovský v noci odohral svoj deviaty zápas v NHL. V stretnutí proti Vegas Golden Knights dostal počas druhej tretiny pri bránení nepríjemný zásah pukom do členka.

Spadol na zem a snažil sa odohrať puk, ktorý k nemu prišiel. Následne v bolestiach odišiel na striedačku. Z nej mu do šatne museli pomôcť dvaja tímoví lekári. Hoci to so Slafkovským nevyzeralo dobre, o približne 12 minút neskôr sa na ľad vrátil a pokračoval v hre.

Montreal síce prehral 4 : 6, no štyri minúty pred koncom zápasu strelil Slafkovský gól. Krátko predtým, ako si pripísal zásah, si slovenský útočník odsedel na trestnej lavici päťminútový trest za svojho spoluhráča Josha Andersona. Ten dostal za narazenie trest do konca hry. Juraj zápas odohral vo 4. formácii.

Slafkovský sa zranil aj počas zápasu proti Arizone Coyotes, v ktorom strelil gól. Hoci nie je známa príčina, Slafkovský mal poranené zápästie.


Zranenie ho vtedy vyradilo z turnaja na tri zápasy. Na ľad sa vrátil až v zápase proti St. Louis Blues, v ktorom aj skóroval. Juraj Slafkovský je súčasťou prvého tímu Montrealu Canadiens od začiatku sezóny. Doposiaľ odohral deväť neúplných zápasov. Pripísal si v nich tri body za tri strelené góly.

Anketa:
Sleduješ výkony Juraja Slafkovského v NHL?
Áno, sledujem ho pravidelne.
Občas si ho pozriem.
Nie, nesledujem ho.
Áno, sledujem ho pravidelne.
59 %
222 Hlasov
Občas si ho pozriem.
29 %
109 Hlasov
Nie, nesledujem ho.
11 %
43 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia