Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2022, 17:26
Čas čítania 0:38
Eduard Starkbauer

Zápasníčka MMA nespĺňala váhový limit. Shanna Youngová si pohotovo odstrihla pár dredov

Zápasníčka MMA nespĺňala váhový limit. Shanna Youngová si pohotovo odstrihla pár dredov
Zdroj: Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Váhový limit nesplnili vo Vegas ďalší štyria zápasníci.

MMA zápasníčku Shannu Youngovú zachránil pred blamážou počas povinného váženia originálny ťah, píše Bloody Elbow. Keď na predzápasovom vážení ani na druhý pokus nesplnila váhový limit 56,7 kilogramu, dala si odstrihnúť niekoľko dredov.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Shanna Young (@shanimalshannayoung)

Shanna Youngová prezývaná Shanimal mala po prvom z troch pokusov nadváhu 400 gramov a po druhýkrát už len čosi viac ako 100. V tom treťom nič neriskovala a po estetickej úprave „schudla“ rozdiel potrebný na zápas v mušej váhe.

Zápasníčka si zo zmeny imidžu ťažkú hlavu nerobí. Zo strihania uverejnila na sociálnej sieti video, v ktorom ďakuje svojmu improvizovanému barberovi a informuje, že obetované dredy vážili 113 gramov. 

31-ročná zápasníčka MMA bude bojovať o zotrvanie v prestížnej americkej organizácii. Proti Mirande Maverick sa bude snažiť napraviť si negatívnu bilanciu 1 : 3. Turnaj UFC Vegas 64 sa mimochodom do histórie zapísal netradičným negatívnym rekordom. Počas 12 vážení sa v rovnakej „prekérnej“ situácii ako Shanimal ocitli ešte ďalší štyria zápasníci. 

Domov
Zdieľať
Diskusia