Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
29. októbra 2022 o 11:34
Čas čítania 0:54

Conor McGregor prezradil, kedy by sa chcel vrátiť do klietky. Jeho predpoveď je však v rozpore s pravidlami UFC

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Conor McGregor prezradil, kedy by sa chcel vrátiť do klietky. Jeho predpoveď je však v rozpore s pravidlami UFC
Zdroj: Getty Images/Ethan Miller
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ír by sa chcel znova biť už v prvom kvartáli budúceho roka.

Írsky MMA zápasník Conor McGregor momentálne nakrúca remake akčnej klasiky Road House s Jakom Gyllenhaalom. Zároveň však poctivo trénuje v gyme.

Počas živého vysielania na Instagrame sa počas pauzy prihovoril fanúšikom a prezradil, kedy by sa chcel znova postaviť do klietky. „Vrátim sa čoskoro. Začiatkom roka 2023. Niekedy v prvom kvartáli,“ oznámil zápasník.

Jeho predikcia návratu je však v rozpore s pravidlami UFC. Prezident organizácie Dana White totiž priznal, že McGregor musí byť aspoň šesť mesiacov pred zápasom testovaný na doping organizáciou USADA.


Momentálne súčasťou testovania nie je už nejaký čas, čo šéf UFC takisto potvrdil, keďže na to verejnosť aj viacerí zápasníci posledné mesiace poukazovali. Zároveň špekulovali, že McGregor berie zakázané látky.

Vyjadrenia Whita naznačujú, že Ír najskôr bude musieť absolvovať povinnú jazdu v podobe testov, čo jeho plány nepochybne oddiali. Zápasník sa posledný rok zotavoval z nepríjemného zranenia nohy, ktoré utrpel v dueli s Dustinom Poirierom minulý rok v júli. 

McGregor v zápase s Poirierom.
McGregor v zápase s Poirierom. Zdroj: Getty Images/Stacy Revere


Netrvalo však dlho, kým sa vyjadril aj k možnému budúcemu súperovi, novému šampiónovi ľahkej váhy UFC Islamovi Makhachevovi, ktorý je zverencom jeho odvekého rivala Khabiba Nurmagomedova. Ich spoločný zápas by chceli videť asi všetci fanúšikovia MMA.

McGregor síce sebavedomo vyhlásil, že by vedel, ako Makhacheva poraziť, ale je veľmi nepravdepodobné, že by jeho prvý zápas po návrate bol hneď titulový. Ír je totiž momentálne v rebríčku ľahkej váhy UFC až na 13. mieste. Má navyše dve prehry v rade.

Anketa:
Zaslúžil by si podľa teba McGregor v rámci svojho návratu hneď zápas o titul?
Áno.
Rozhodne nie.
Áno.
33 %
207 Hlasov
Rozhodne nie.
67 %
427 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia