Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer TASR
24. októbra 2022, 17:52
Čas čítania 0:35

Vianočné trhy sa po dvoch rokoch vrátia do Bratislavy. Otvoria ich už o mesiac

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Potrvajú až do 22. decembra.

Do Bratislavy sa tento rok po dvojročnej vynútenej prestávke spôsobenej pandémiou opäť vrátia tradičné vianočné trhy. Budú sa konať od 24. novembra do 22. decembra už tradične nielen na Hlavnom, ale aj Františkánskom námestí. Na webe aj Facebooku o tom informuje  Bratislavská organizácia cestovného ruchu – Bratislava Tourist Board.

Súčasťou trhov bude opäť tradičný vianočný stromček, ktorý osadia na Hlavnom námestí. Podľa organizácie cestovného ruchu býval v starej Bratislave symbolom nielen Vianoc, ale i ľudskej spolupatričnosti, ktorú miestni vnímali ako hlavné posolstvo sviatkov“. 


Počas víkendov sa návštevníci centra mesta môžu tešiť na sprievodný program. Piatky a soboty budú patriť koncertom, nedele rodinám s deťmi. Na Primaciálnom námestí sa budú môcť návštevníci opäť poprechádzať po Vianočnom lese. Do jeho prípravy sa opäť zapoja bratislavské základné a základné umelecké školy. Adventný program sa bude konať aj v Koncertnej sieni Klarisky. Vianočné trhy či tematický program plánujú aj viaceré mestské časti.

Domov
Zdieľať
Diskusia