Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR Martin Adam Pavlík
17. októbra 2022, 15:43
Čas čítania 0:29

Polícia uzatvorila diaľnicu D2 smerom do Česka. Stala sa tam vážna dopravná nehoda

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Polícia uzatvorila diaľnicu D2 smerom do Česka. Stala sa tam vážna dopravná nehoda
Zdroj: Polícia SR – Bratislavský kraj

Obchádzka pôjde cez Malacky.

Na diaľnici D2 v smere do Českej republiky odstraňujú následky vážnej dopravnej nehody, ktorá sa stala krátko po 14.00 h. Na sociálnej sieti o tom informovali bratislavskí krajskí policajti.

Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky a privolaný bol aj vrtuľník so zdravotnou pomocou. Úsek diaľnice od Malaciek v smere do ČR preto uzatvorili, doprava ide obchádzkou cez Malacky.

Podľa doterajších informácií do posledného nákladného vozidla čakajúceho v rade kolóny z doposiaľ nezistených príčin narazil vodič dodávky, do ktorého následne narazilo ďalšie osobné motorové vozidlo. Pri zrážke dve osoby utrpeli ťažké zranenia, ktoré si vyžiadali ich okamžitý prevoz vrtuľníkom do nemocnice.

Polícia apeluje na vodičov, aby pri prejazde týmto úsekom zvýšili svoju pozornosť, opatrnosť, dôsledne dodržiavali pravidlá cestnej premávky a riadili sa pokynmi polície.

Domov
Zdieľať
Diskusia