Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
16. októbra 2022, 8:36
Čas čítania 0:42

Mike Itkis, newyorský kandidát do Kongresu, zverejnil na známom kanáli svoju sexuálnu nahrávku. Podporuje tým vraj volebný program

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Mike Itkis, newyorský kandidát do Kongresu, zverejnil na známom kanáli svoju sexuálnu nahrávku. Podporuje tým vraj volebný program
Zdroj: Pixabay/StockSnap/volně k užití (ilustrační foto)
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Na svojej webovej stránke kampane sa opisuje ako liberálny nezávislý kandidát, ktorý nie je ženatý, nemá deti, nie je v celibáte a je ateista.

Kandidát do amerického Kongresu Mike Itkis sa snažil svojich voličov ohúriť nezvyčajným spôsobom. Zverejnil svoje sexuálne video. Informoval o tom Huffington Post.

Mike Itkis kandiduje ako poslanec „tretej strany“ (znamená to, že nie je kandidátom žiadnej z dvoch hlavných strán, pozn. red.). Vo svojom programe zdôrazňuje sexuálnu pozitivitu ako jednu z kľúčových otázok a podporuje legalizáciu sexuálnej práce.

Aby Itkis dokázal, že činy sú viac než hovorené slovo, rozhodol sa úplne odhaliť. Nakrútil a na populárnej pornostránke zverejnil sexuálnu nahrávku, ktorú natočil s hviezdou filmov pre dospelých Nicole Sage. Tvrdí, že tým chcel len začať konverzáciu.

„Ak by som o tom len hovoril, nepreukázalo by to moju angažovanosť v tejto problematike. A to, že som to skutočne urobil, bola obrovská skúsenosť,“ povedal Itkis. Na svojej webovej stránke opisuje sám seba ako liberálneho nezávislého kandidáta, ktorý nie je ženatý, nemá deti, nie je v celibáte a je ateista.

Domov
Zdieľať
Diskusia