Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eduard Starkbauer
14. októbra 2022, 14:47
Čas čítania 0:51

Hasbulla podpísal päťročnú zmluvu s UFC. Už čoskoro ho uvidíme v „bitke storočia“

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Hasbulla podpísal päťročnú zmluvu s UFC. Už čoskoro ho uvidíme v „bitke storočia“
Zdroj: Hasbulla NFT/propagační foto

Stále len 19-ročný Hasbulla patrí k internetovým senzáciám.

Internetová senzácia Hasbulla Magomedov konečne podpísal oficiálnu zmluvu s organizáciou UFC. Devätnásťročný Rus z Dagestanu sa so správou podelil na sociálnych sieťach.

„Fámy sa potvrdili. Oficiálne som podpísal zmluvu o zápase v UFC,“ uviedol na svojom Instagrame. Jeho prvá profesionálna bitka by mala byť podľa Ladbible s Abduom Rozikom, ktorý trpí podobnou chybou rastu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Hasbulla Magomedov (@hasbulla.hushetskiy)

V statuse poďakoval aj prezidentovi Danovi Whiteovi a bývalému šampiónovi UFC v ľahkej váhe Khabibovi Nurmagomedovovi. Správy o dohode sa prvýkrát objavili ešte v septembri, keď novinku avizoval odborník na zákulisie bojových športov Igor Lazorin. Ten tvrdil, že súčasťou zmluvy s UFC má byť aj rozsiahla marketingová aktivita. Hasbulla si má podľa neho zarobiť viac ako veľká časť bojovníkov. UFC ešte informáciu o mediálnom partnerstve nepotvrdilo.

Hasbulla Magomedov sa stal jedným z najväčších mien na sociálnych médiách s pôsobivými 3,2 milióna sledovateľov na Instagrame a viac ako dvoma miliardami zobrazení na Tiktoku. Nedávno sa „Mini Khabib“ zapojil do ostrej výmeny názorov na Twitteri s Conorom McGregorom, ktorý ho označil za „smradľavého bastarda“ a pohrozil mu bitkou. Svoje výhražné tweety medzičasom vymazal.

 
Hasbulla sa najbližšie ukáže na UFC 280 už 22. októbra. Ešte nebude zápasiť, ale postaví sa do rohu počas bitky o titul v ľahkej váhe medzi Islamom Machačevom a Charlesom Oliveirom.

Domov
Zdieľať
Diskusia