Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tímea Krauszová
13. októbra 2022, 15:07
Čas čítania 0:33

Multimilionára Patrika Tkáča zrazilo auto. Podnikateľ bol na bicykli, nehoda sa stala v Rakúsku

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Podnikateľ je mimo ohrozenia života.

Multimilionár Patrik Tkáč prežil autonehodu v stredu 12. októbra. Podľa informácií Startitupu bol podnikateľ na bicykli neďaleko Bratislavy, na území Rakúska, keď ho zrazilo auto. Nehoda nebola vážna a Tkáč je mimo ohrozenia života.

„Myslím, že som mal šťastie. Chcem poďakovať za skvelú starostlivosť zdravotníkom v nemocnici a ešte viac za to, že po nevyhnutných vyšetreniach ma pustili domov a už zajtra sa budem môcť opäť venovať práci a rodine,“ povedal Patrik Tkáč pre Startitup. Tkáč patrí podľa nedávneho rebríčku Forbes medzi najbohatších Slovákov. Patrik a Jozef Tkáčovci si oproti vlaňajšku prilepšili a v rebríčku obsadili tretie miesto. Ich majetok predstavuje 840 miliónov eur. Jozef Tkáč zastupuje J&T Finance Group akcionársky, syn Patrik sa venuje investičným aktivitám.

Tkáč spolu s Danielom Křetinským získal v roku 2021 jednu miliardu eur prostredníctvom zaujímavého kontraktu na termínované a revolvingové úvery. Podnikatelia spolu vlastnia akciovku.

Domov
Zdieľať
Diskusia