Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
10. októbra 2022, 18:24
Čas čítania 0:37

Juraj Slafkovský začne sezónu v NHL v prvom tíme Montrealu Canadiens. Jednotka draftu presvedčila v príprave

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Montreal sezónu odštartuje proti Torontu Maple Leafs v noci zo stredy na štvrtok.

Juraj Slafkovský si zahrá v áčkovom tíme Montrealu Canadiens. Tím o tom informoval v pondelok popoludní. Slovenský útočník presvedčil trénerov napriek tomu, že v príprave nepodal ideálny výkon, nazbieral len dve asistencie a pripísal si dva mínusové body a štyri trestné minúty. Jeho tím odohral osem duelov, zvíťaziť sa mu nepodarilo ani raz. V prvom tíme NHL odohrá minimálne začiatok sezóny, následne sa uvidí, či si ho nechajú alebo či bude musieť ísť na farmu. 

Montreal sezónu odštartuje proti Torontu Maple Leafs v noci zo stredy na štvrtok.

Juraj Slafkovský mal v predsezónnej príprave problémy so stabilitou. Kanadský novinár Nicolas Cloutier si myslí, že dôvodom častých pádov môže byť fakt, že Slafkovský v lete nabral päť kilogramov hmotnosti a ešte si na svoje nové parametre nezvykol.

Slafkovský podľa Denníka N robil mnoho začiatočníckych chýb. Už zaradenie do prvej formácie však podľa bývalého skauta Montrealu Granta McGagga naznačovalo, že začne sezónu v prvom tíme a nie na farme.

Slovenskí hokejisti sprava Juraj Slafkovský (Montreal Canadiens), Šimon Nemec (New Jersey Devils) a Filip Mešár (Montreal Canadiens) sa tešia počas prvého kola draftu zámorskej hokejovej NHL v Montreale 7. júla 2022.
Slovenskí hokejisti sprava Juraj Slafkovský (Montreal Canadiens), Šimon Nemec (New Jersey Devils) a Filip Mešár (Montreal Canadiens) sa tešia počas prvého kola draftu zámorskej hokejovej NHL v Montreale 7. júla 2022. Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia